More details - Chum Salmon Roe

Zalmei is een uitstekende bron van omega-3-vetzuren, die essentieel zijn voor de algehele gezondheid. Daarnaast is zalmei een uitstekende bron van eiwitten en essentiële vitaminen en mineralen, waaronder vitamine B12, vitamine D, selenium en fosfor.

Ingrediënten

  • Chum Zalmei (Oncorhynchus keta)
  • Zout
  • Conserveermiddel (sorbinezuur)

Chum Zalmkaviaar - Wildgevangen.

Gepasteuriseerd. Gekoeld bewaren bij -4 tot +4 °C. Ten minste houdbaar tot: zie verpakking. Gemiddeld 4-8 weken houdbaar. Na opening gekoeld bewaren en binnen 48 uur consumeren.

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g

  • Energie: 990 kJ / 237 kcal
  • Land van herkomst: VS
  • Vetgehalte: 12 g
  • Waarvan verzadigde vetzuren: 1,80 g
  • Koolhydraten: 3,20 g
  • Waarvan suikers: 0,5 g
  • Eiwit: 29 g
  • Zout: 2,9 g

Geproduceerd door Attilus GmbH, Gewerbepark 22, 06917 Jessen. Herkomst van het product: VS.

 

Allergenen: bevat VIS

Let op: bewaar alle kaviaarproducten na ontvangst zo snel mogelijk in de koelkast.