INGREDIENTS mexican-tuna-tartare
Voor 4 personen.
| Verse tonijn | 200 g |
| Ansjovisfilet | 1 |
| Augurkjes, in plakjes | 4 |
| Rijpe tomaat, fijngehakt | 1 |
| Extra vierge olijfolie | 4 eetlepels |
| Sjalotjes, in dunne plakjes | 2 kleine |
| Komijnzaad, geroosterd | ½ theelepel |
| Kleine kappertjes | 1 theelepel |
| Gedroogde oregano | ½ theelepel |
| Kleine rode chilipeper, zonder zaadlijsten en fijngehakt | |
| Klein bosje verse koriander, fijngesneden | |
| Geraspte schil en sap van limoen | 1 |
| Sap van een sinaasappel | ½ |
| Zout en peper | |
| Zuurdesembrood | 4 sneetjes |
| Knoflookteen, in tweeën gesneden | 1 |
| Zure room | 4 eetlepels |
| Kaviaar | 30 g |
| Een paar rucolablaadjes voor de garnering | |
| Eetlepel extra vierge olijfolie om te sprenkelen | 1 |